Onderhoud aan uw productie proces is key, dit voorkomt storingen en downtime, wat altijd kosten met zich mee brengt.
Ook de levensduur van uw machinepark zal met het juiste onderhoudsprogramma veel langer meegaan en daardoor meer opleveren.


Samen met Act-in kunnen wij bij u een onderhoudsprogramma op maat leveren. Act-in is dé specialist op het gebied van procescontroles over uw gehele fabriek.
Door een onderhoudsprogramma op maat wordt stilstand voorkomen en zal de lijn efficiëntie verbeteren. Ook zal de communicatie tussen productie kwaliteit en technische dienst sterk verbeteren door overzicht en structuur.

Hoe gaan wij te werk?

Dit doen we, door al uw machines en apparatuur nauwkeurig in kaart te brengen. Bij voorkeur doen we dit in samenwerking met uw Technische Dienst, aangezien zij de fabriek als geen ander kennen. Vervolgens kijken we naar mogelijke risico’s en knelpunten.

Wij zullen risico’s en knelpunten signaleren en dit meenemen in het periodiek onderhoud of het preventief onderhoud. Ook zullen we de adviezen van leveranciers hierin verwerken.

Tot slot inventariseren we de benodigdheden van lijn-verantwoordelijken, schoonmaakploegen of de kwaliteitsdienst, vanuit de Technische Dienst. Dit doen we zodat ál uw medewerkers zo efficiënt mogelijk met de machine te werk gaan.

Het resultaat?

Samen met verschillende specialisten op het gebied van procescontroles over uw gehele fabriek, leveren wij bij u een onderhoudsprogramma op maat. Mocht u nog niet toe zijn aan een kant-en-klaar beheerssysteem hebben wij diverse oplossingen voor u. Hierdoor bespaart u kosten en voorkomt u stilstanden en/of storingen!